OLM O pohár starosty obce Březina 28. 6. 2014

Sobotní ráno jsme zahájili brzkým odjezdem po 7 hod. Po přesunu do Březiny jsme vyčkali na zahájení soutěže. Místní povrch s častými nerovnostmi nám moc nepřál a podpsal se zejména na získání trestých bodů při štafetě požárních dvojic, kdy při zabránění pádu na zem soutěžící šlápl mezi hadice atd. Soutěž jsme absovovali s družstvem mladších a družstvem starších žáků.

Mladší žáci: 2 místo ze 6 soutěžních družstev
Starší žáci: 4 místo ze 6 soutěžních družstev

Po vyhlášení výsledků mladých hasičů a menší technické pauze pokračovala soutěž dorostu. Do této kategorie jsme přihlásili družstvo našeho dorostu na soutěž v požárním útoku, kategorii jednotlivců jsme pro nedostatek překážek pro trénování disciplín pro letošek vynechali. Na start šlo naše družstvo dorostu jako první, bohužel se nepodařilo dotáhnout levý proud k terču a pokus byl neplatný. Po ukončení útoků jsme sledovali pokusy jednotlivců a ještě před ukončením soutěže dorostu jsme se přesunuli na další soutěž do Senetářova.

Dorost se umístil na 4 místě z 5 družstev

Čekání při soutěži jsme si vypnili hraním fotbalu na přilehlém hřišti. (při požárním útoku jsme si půjčili PS od SDH Brodek u Konice a SDH Senetářov, za čož jim mockrát dík)

 

Publikováno v Z naší činnosti a označené .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.